11 November 2012

Alasan Sebulan

Eh.! Afiq update blog hari ni. Macam suprise tak suprise gitu. Rasa bangga gila tak update sebulan. So many obstacle and protokol nak update blog ni tau tak. Bila nak update je, umi panggil suruh pergi kedai beli cili kering. Time nak update je mesti cerita Mimipi Cinderella kat Tv3 tengah bersiaran. Time nak update je internet pulak tak da. Harap semua masih mengenali la ye blog ni. Jangan buat-buat lupa. Siapa lupa sila makan tupai *tetiba sangat*. But the main reason I tak update blog selama sebulan sebab ni la....




Waaaaa obes gituuuu..Do u guys still love me.??? Baru sebulan lebih duduk Malaysia dah jadi macam ni. Kalau 3 bulan mesti dapat kalahkan Adele time dia pregnant kan. Menempel lemak dengan gam gajah dan rupa pun dah anak gajah. Susah senanyer nak tekan keyboard ni bila jari dah membesar. Nak eja GAJAH terus tertukar GANGNAM STYLE. Haaaaa hover kan kau sampai gitu sekali. 

Will update soon this blog. But for now I got cold setibanya di bumi Mesir ni 2 hari lepas. Perubahan cuaca la katakan. Egypt now winter already. Tejukkkkk tejukkk.!!! I'm sneezing excessively and talking like an old man. Blows nose, sniffles then blows nose again. Sorry kepada yang berada berhampiran dengan I.

Oh btw my blogging spirit dah meningkat dan bergelora semula sebab dah ada gambar cantik2 di instagram sendiri. No need to bring camera. Use ur phone instead. Clever kan.! Now u guys kena panggil I Afiq the photographer sambilan. Begituuu seklali teruja ada instagram. Semua orang yang ada instagram berperasaan begini ke.? Bisik hati kecil kau orang semua. Kini dengan instagram tangkap gambar semut atas pinggan mangkuk tak basuh 8 hari pun macam ada nila seni kat situ dan boleh dah di frame dan digantung di bilik pameran muzium kesenian kat kolumpur tu. So siapa nak tengok gambar instagram kita boleh la ke sini. Ahhh tak malunyer ajak orang tengok gambar dia.! Fedulik haper aku kan. kihkihkihkih... 



p/s : memang sengaja bagi link besar-besar. Ok bye.!