19 June 2013

Lama Tak Bercakap

Oh hi...Here we go again. Lama tak bercakap kat blog. Macam ada orang je yang baca ni kan. Walaupun blog ni tak sepopular blog papa gomo untuk cari video-video panas pilihanraya mahupun beautifulnara untuk cari cerita artis kahwin cerai dan gambar slip sana slip sini kat red carpet tapi memang dari dulu lagi rasa ketebalan malas nak update tu meninggi. Orang semua dah habis pilihanraya tapi blog tak update jugak kannnnn. Dah 2 bulan rasanya tak update. Nuffnang memang tak masuk la kan duit tu. Sedih.! Well ke-busy-an melanda diri ini dan sekarang tengah exam. Tinggal satu je lagi paper and I'll update here as many as I can. Cehhhh macam manifesto PRU13 gitu. Last-last kena tipu. Eh.?! Ok keep calm and we'll update soon ok.!
 Bye




Oh seperkara lagi. marilah doakan saya bersama rakan lain lulus exam kali ni walaupun written paper macam nokharommm susahnyer. Setiap tahun tukar format je universiti ni. Fening kepala nak deal ngan arab tau. Nak balik Malaysia dan menikmati kehijauan Malaysia. Waaaaa rindu rumah. Sekian.




4 comments:

mAy Lee said...

saw you in my news feed.. and you're cute.. so i drop by some comments.. ahaks~ *gedik giler..*

anyway.. good luck for your exam.. do your best.. :)

chaiyok2 tuan doctor to be.. ;)

p/s : really, your picture is cute.. trololololololo.. :O

Muhammad Al-Afiq said...

mAy Lee : haha biasa2 je..thanks for drop ur comments here :D

Nur Hafizah Hussain said...

salam..

bestlah cara penceritaan.. mula nak baca tentang pengalaman jumpa doktor gigi..last2 baca randomly yang entry lain.. santai je...

Nur Hafizah Hussain said...

salam

best baca blog ni.. cara penceritaan sangat sempo..santai.. tak skema.. hehe.. 1st baca entry jumpa dkter gigi tu..last2 baca entry lain gak randomly.. teruskan eak ^_^