24 August 2011

Eh.! Mana Button Follower Saya.?

Hai readers...salam ramadhan semua...sebelum tu nak ucapkan terima kasih la kepada semua yang sudi follow blog aku ni...thanks a lot kerana mengsupport aku dari belakang...kesian korang support aku yang berat ni kan...hehe...disebabkan summer break kali ni aku ada clinical attachment kat hospital universiti so memang sibuk la...keluar rumah pukul 8 pagi lepas tu balik petang...fuhhh memang penat derrrr...dah la tak dapat tidur dengan nyenyak macam bayi dalam iklan mami poko tu...waktu  malam pada musim panas di Mesir sangat singkat dan pagi sangat panjang...so kami semua berpuasa lebih 4 jam dari kamu-kamu semua yang berada di Malaysia...kesian kan...mata aku ni dah ada beg mata (eyebag) macam panda dah tau...rasanya dah boleh letak buku sekolah dalam mata ni....so hari ni berkesempatan buka blog sebab habis menafsir patients-patients kat hospital dengan pantas dan tangkas...and fortunately tak de kes hari ni...operation pun tak de...so balik la awal hari ni...lepas tu boleh la buka blog approve komen-komen korang (retis sangat ayat kannnnn)....thanks kepada yang komen...gimme 5 sikit..! then tengok kat chatbox kalau ada-ada sapa yang tinggalkan link jejak rasul ke...tiba-tiba ada nampak sorang pengunjung kat blog aku ni kata dia tak nampak aku nyer button follower...adoiiii bukan sorang tapi ramai plak tu...sorry people about that kalau tak nampak...




sorry la ye kawan-kawan kalau tak nampak tu...so nak bagi korang nampak dengan lebih jelas button follower aku tu,aku pun letak la kerusi kat atas ni hah...! ada nampak...??? kalau tak nampak lagi nak kena ciyooommm la tu...tapi jangan pergi tekan kerusi tu pulak....kang patah kerusi tu kalau ditekan-tekannya...mahal tau beli tu...so korang yang baik hati nak follow blog aku ni tekan kat link bawah kerusi tu ye...selamat mencuba...!~





p/s : Nak tahu jadi doktor ni cool ke tak tunggu ye aku cerita lepas habis attachment ni nanti...yeayyyy department Nephrology dah habis minggu lepas...minggu ni kita ke department dada pulak ye or chest department dalam bahasa omputih....oh.! malu la nak tengok dada-dada orang ni...tak sanggup...ko mampu ke....hahaha...







9 comments:

mizmarmalade said...

hehe... kreatif & inovatif sgt button follower abg doctor kiter nih.. hik3... comel button tuu, nak shatu boley? heee ^^

Hafiz Al-Pazin said...

afiq yg tersayang. for that link pn sy dah try. apatah lg yg di top bar tu. still unfinished business. click on that button mmg boleh. but my id tak melekap pon di acc kamu. sorry, myb pekara ni berlaku pd sy kot. but apa pon, don't worry. selagi i'm not being listed one of ur followers, sy akn cuba and keep visit ur blog until everything is done. ok. wish me all the best..haha :)

suha said...

lawa kerusi tu. raya punya ya? hee

cool ke tak jadi doktor ni?
wahh, tak sabar nak ambil tahu :)

ika said...

takutnye nak follow...takut terpatah kusi tu...haha...:) btw...jd doc mesti la cool kan? ^^, jd doc yg the best k...

qudwa said...

haaa...tu la pasal...rasenye da lame kot folow...tapi x folow lg...haha..ok da folow...

neway, laupon lama 4 jam pose...tapi pose kat sane suasane die sgt3 best kan...haaa, jgn tipu...

kawan2 kat sane sume kate pose kat mesir best....XD

Muhammad Al-Afiq said...

mizmarmalade : Hahaha...kreatif ke.? amik kat free widget je tu..nk satu.? oh sila-sila amik..

Hafiz Al-Pazin : oh yeke..maybe google ada prob kot...haha..no hal la bro.!

suha : stok raya tu..jgn memain..hehe..seyes jd doktor sgt perit..nti sy citer ye...thnx suha

ika : tekan slow-slow..jgn kuat sgt...nti patah pulak kan..oh just wait for the next entry ok.. =)

Adam Idris said...

butang follow tu unik, hehehe

Cik Siti Aziz said...

cantek kerusi..nak satu boleh?hihi

cart kartika said...

aha! got the button! thx ^^