20 August 2012

Raya Di Perantauan Kedua Kali

Assalamualaikum.

Haaaa tajuk pun dah macam tunggang langgang kan bunyi nyer. Ni semua gara-gara overloaded makan kuah kacang di pagi raya. Kau mampu macam tu.? Baiklah sempena di bulan syawal yang kedua ni dan kali kedua bertutut-turut beraya di perantauan  *eh macam coincidence plak*  nak ucapkan SELAMAT HARI RAYA ADIDLFITRI kepada semua pembaca blog ni. Tak kira la yang kenal ke tak kenal ke, I minta maaf kalau sepanjang berblogging kalau ada tutur kata salah silap yang menyinggung korang yang membaca. Jadi next time kalau tajuk entry I menyinggung u olls sila tutup blog ni. Boleh gitu.? Selamat Hari Raya semua. Jaga diri elok-elok sempena musim perayaan ni. Jangan overloaded makan kuih raya yang manis-manis tu. Bawak penapis minyak kalau in case kalau pergi raya rumah kawan ke atau sedara tetiba tengok rendang dia terlebih minyak jadi gunakan tapis tu untuk tapis minyak rendang tu ye. Kolestrol tu u olls. Have a blast raya everybody.!!! =)



Team purple di pagi raya. Dah macam kumpulan Westlife versi berbaju melayu dah aku tengok. Tak pa it's ok raya di perantauan. Tahu tak sekarang trend orang raya kat perantauan. Mana ada orang raya kat Malaysia lagi.*ayat nak sedapkan hati sebab tak dapat balik raya*   T___T











5 comments:

.........cP~ said...

Salam.

Haha. Saya yang baru sekali ni kena kerja masa raya pun rasa cam dah tak betul. Siap demam2. Jiwa kental la orang yang duduk perantauan ni.

eszyamin said...

salam aidilfitri bro..walaupon di perantauan meriah tetap meriah u olls!!

eton said...

ayat.. sedih je...

Dee said...

kahkahkah..

location : bernas,menara HLA,KL.
date : raye ke-4..

Cik bunga mawar said...

untunglah dapat beraya kat perantauan nun^^