10 September 2010

Ifta di Mesir...

Actually this is...errr...(takmo la ckp org putih..kita cakap melayu eh..)
Ok sekali lagi...

Sebenarnya entri ni dah lama ditulis..tetapi memandangkan terlalu banyak sidang media kerja rumah dan exam jadi entri ni telah terletak dalam stok otak paling belakang dan hampir nak buang...
Ye saya masih lagi di Mesir walaupun puasa dah nak habis dan raya nak dekat...apa..?? raya..?? raya..??
Ok fine saya akan beraya di Mesir...faham tak semua raya di Mesir...ok tak pa kita buat muka gembira semua..buat cepat..!!!

Kita berbalik kepada tajuk entri asal...minggu lepas aku dengan kawan aku (sungguh sikit kawan) pergi berbuka puasa sekitar Mesir ni...ye la nak rasa ikan pari masak asam pedas tak dapat jadi kami pun pergi la ke restoran-restoran yang mahal untuk membalas dendam kepada ikan pari dan juga perencah asam pedas adabi kerana mereka berdua tidak datang ke Mesir ni...asyik nak jual diri mereka di Malaysia je..

So stop membebel marilah kita melihat gambar sekitar majlis berbuka puasa di mesir ni...(statement macam masuk dalam TV3 je)...


inilah kawan yang sanggup ikut aku pergi buka puasa...
kita pilih makan dulu ye...


sup cendawan sebagai pembuka selera..

makanan sedap 1 dah sampai...


makanan sedap 2...


makanan sedap 3...


makanan sedap 4...


muka happy semua kerana semua makanan sedap telah pun
berada dalam perut kami...yeayyy...

so macam tu la cerita dia...








 

2 comments:

Hajar Baki said...

ola, 1st time di blog anda...
kt mana nih?? sodap ke??

Al-Afiq Anak Ayah said...

hajar : best sgt...kat slamlek ngan mane ntah...hehe