29 October 2010

Little Celebration Hari Jadian...

Aku sudahpun memulakan tugas pelajaran dan pengajaran seperti biasa di universiti...sudah bertemu tenaga pengajar yang sangat bersemangat mengajar (ooooppppsss...aku bukan budak AF )...
Mencari ilham seperti A.Samad Said yang selalu je pergi KLCC...ok berbalik kepada cerita sebenarnya...


Aku dan Farid hari jadi dekat-dekat...Farid 28 Okt aku pulak sehari sebelumnya iaitu 27 Okt...tapi sipakah Farid...adakah penggemar cerita Seekers ataupun cerita tangkap leleh jiwang Korea...? Oh Farid ialah housemate terbaru aku yang baru keluar dari ladang teh BOH...tapi kami lahir tak sama tahun...aku lagi muda bergetah-getus ye y'all...hehe...


Sebelum ingin memulakan karangan yang panjangnya tidak melebihi 250 patah perkataan ni,aku dengan ini ingin mengucapkan terima kasih kepada Encik Azriman atau lebih popular namanya Jimmy dan juga Ashraf sebab bertungkus lumus tonggang terbalik membuat suprise birthday party untuk aku dan Farid...ok kredit sayang muah-muah untuk korang semua...


Pukul 10 malam Ashraf telefon suruh balik rumah...(waktu tu terasa macam dekat asrama warden suruh masuk bilik tidur)...oh rupa-rupanya ada celebration untuk gue...haha...terima kasih daun keladi pucuk kayu manis...jenuh Jimmy memasak hidangan malam tu...


sedap sangat...
oh lupa pulak...Jimmy jelez pic dia tak masuk dalam gambar makanan...
ok tunggu jap...


sungguh anggun dan menawan...
belilah buku masakan SAJI keluaran Disember ini...
makanan sedap dah depan mata..apa lagi kami balun laaa....


lepas makan kita bergambar pulak...
masa ni jugak korang semua nak prank aku...
tak pe...nanti kita ngadu dengan umi kita bila dia balik haji nanti...



muka happy lepas dapat makan...terus jadi demok...
comel gambar skema ayam ni...
ni semua idea Jimmy ngan Ashraf...mula-mula gambar muka tak bersalah ni...
lepas tu...


nah hamikkk kau...
TERBAIKKKKK sangat telur atas kepala...
bau albumin protein terlalu kuat....yucksssss...
first time tau kena prank macam ni...alololo...so sweet..


lepas dah kena telur berbagai terus la mandi...
lepas tu tak lengkap kalau acara tahunan ni tanpa potong kek..


muka happy lagi sebab bau albumin protein pekat tadi dah hilang...
sekarang bau sabun mandi wangi untuk potong kek...



seronok sangat masa ni...thanks korang...lepas tu jimmy bagi hadiah...
hadiah yang sangat menerujakan...tapi tak boleh nak share kat sini apa hadiah dia...
tapi serius terima kasih banyak-banyak juga kepada semua yg wish besday dekat fon sebab bangun pagi-pagi je dah dapat mesej wish besday...dekat Facebook pun banyak sangat yang wish...kepada yang beri hadiah semuanya terima kasih daun keladi diucapkan..
sayang korang semua...kiss kanan kiss kiri...bye...







2 comments: