11 September 2013

Teman Baik Ketika Musim Panas

Tajuk macam intro cerita sin chan kan. So inilah teman baik I ketika summer di Egypt ni. Ye saya masih di Egypt. Tak evacuate pun. Kental kan. Bangga tau I menjadi antara 563 orang pelajar yang masih berada di Egypt. Ok ni bff masa summer. Taraaa.!!!




Doktor suggest suruh pakai sun block masa summer ni sebab nanti boleh dapat kanser kulit kalau kulit terdedah dengan cahaya matahari. So pakailah. Suhu kat Egypt sini dah tak main 30 lebih dah. Ini jam dia main 40 ke atas je. Memang becak ketiak kalau keluar. So pakai deodorant apa pun tak boleh nak atasi dah peluh ni. Conclusionnya semua produk deodorant kat tv tu pelsu belaka. Motip sangat kan dah berapa bulan tak hupdate blog terus bagi tips kecantikan. Masalahnya cantik ke idok.? Ermmmm tak cantik pun macam kak ton tu. It's ok .I'll flooded this blog dengan pelbagai cerita sensasi lagi mehletoppppp.!!! *poyo*




2 comments:

Arham Md Ali said...

Hahahaha. Aku tak tau lak yang ko still kat Mesir lagi. Keadaan semua macam biasa?

Muhammad Al-Afiq said...

Arham Md Ali : alhamdulilah sekarang makin pulih mesir. tapi tak tahu la masa akan datang macam mana plak kan. =)