13 August 2010

Mereka bukan kembar..

Selamat petang semua (sila baca pada waktu petang).

Pernah tak korang pergi supermarket atau shopping mall dan tiba-tiba ada orang ramai serbu korang sebab muka korang sama dengan kuih lapis Jennifer Lopez..??

Pernah tak pernah tak.?

Tak pernah.
Ok tak pa cuba lagi ok.

Tapi kalau korang ada ciri-ciri bootylicious macam Jennifer Lopez ataupun bibir seksi dan gebu macam Angelina Jolie pun dah kira ok la tu..At least ada la sikit kan..

Tiba-tiba teringat pula aku ada sorang kawan yang bibir dia macam Angelina Jolie..gebu dan seksi...
Nak tahu..??
Tak payah laaaa...

Ok malas nak cakap banyak sebab puasa..

Jom tengok gambar-gambar ni..
Serupa tak mereka..??

artis malaysia dan bollywood..
serupa tak.??
macam mana pula dengan yang ni..
sama ke tak.??
oh America Ferrera teringat ugly betty..

uuuwwww..seksi
Angelina Jolie si bibir gebu
sama dengan kawan aku si **a*il..

dua-dua nama J..
sah kembar tak sama placenta..

kesian kembar terpisah..
sorang kat hollywood lagi sorang kat malaysia..
dua-dua bootylicious penyanyi pulak tu.

muka sama tapi warna rambut lain-lain..
kenapa erk..??

eh siti pun ada kembar jugak..
ok laaa...

abang jadi pemain tenis adik jadi pelakon..
ok tak.??

betol la ni kembar...
dua-dua botak...botak itu seksi..jom botak beramai-ramai
abang botak abang botak..

haiyaaaa..gua pun ada kembar ke...??
macam ni gua bole bikin satu lagi filem lorrrr..
KEMBARKU DI JEPUN...ok tak.??

Ok yang last ni mesti korang akan setuju dengan aku...serius muka diaorang seiras..nak buat macam mana kalau muka dah sama kan...ok korang ready tak..ready..?? ok..
-
-
-
-
-
-
-
1
-
-
-
-
-
-
-
2
-
-
-
-
-
-
-
3
-
-
-
-
-
-
-
jeng jeng jeng....taraaaaaaaaaaaaaaaaaaa....

seiras kan..haaa..aku dah cakap...
muka diaorang ni memang sama...sama tak sama tak..??cepat angguk
ish jelez pulak aku tengok..
biarla..nak buat camana kalau muka dah seiras...


Ok tu saja rancangan kita pada hari ni iaitu "muka seiras mak bapak lain-lain" ...ermmm..bila pulak ada rancangan ni..(-____-)...

Tiba-tiba teringin nak tengok mission impossible yang tom cruise berlakon tu...


















4 comments:

izzah nasir said...

terbaek ah afiq psl yg last skali tu.!
snyuman mcm dirancang je hahahahahaha

Al-Afiq Anak Ayah said...

tu la pasal...ish jelez la izzah muka diaorg tu sama...

a D i E L a said...

hahaha.. boleh tahan same la. :P

a D i E L a said...

hahaha.. boleh tahan same la. :P