26 February 2011

Reunion After 2 Years With My Bestie...

This is the moment that I've been waiting for about last 2 years...finally we met each other back...it's time for reunion with my bestie Ili Nabilah...we haven't met since I fly to Egypt last 2 years ago...then we just contact through facebook,ym and skype....but last Thursday another tick in my "Dream On" list has been granted....yeayyyy finally we met at Malacca Town....so excited...too may story to tell each other like joyah pergi pasar....hahaha....
So I pick Ili at her campus UiTM at 3 p.m and we hang out each other until 7 p.m...so what can be done in 4 hours after 2 years tak jumpa...I know 4 hours would be definitely not enough for us sebab masing-masing nak cerita macam-macam sampai kena ambil turn untuk cerita....



There she is my bestie...





We had lunch together at Johnny's...
Steamboat di waktu tengahari...but I really love Johnny's punya strawberry float...sampai order 2 kali kot...




CHEERFUL MODE ON...!!!
Let's take a journey at Malacca town...
But before that I'm sure we will be like 2 sad people bacuse we'll be taking turns to be in pictures...or else one of us would have to hold the camera and snap us then jadi la muka besar gedabak macam ni....





At the Stadhyu's building...
It's been long tak pergi jalan-jalan di Melaka...
waaaaaa kini Melaka sudah maju...




Eating ice cream at Jonker Walk...
Actually she's the one yang introduce ice cream perfect ni...
Yeah ice cream ni lain dari yang lain...and it was totally yummy kena pula makan waktu musim panas...



I  was kinda like this pic...
We exploring the streets at Malacaa Town...



Shopping for the bracelet...
tak tahu pula selepas 2 tahun Ili minat pakai gelang segala bagai...
So many handymade bracelet,necklace,keychains and earings kat sini...semuanya murah-murah dan comel-comel je...



Lepas penat berjalan semua singgah minum dekat Starbucks kejap...
Take a break with Java Chip and Mocca Latte...



I love this picture...
I have to drag u infront of the mirror so tak de la nanti muka dua2 jadi besar lagi...



Best pic of us together....

So excited dapat keluar jalan-jalan dengan kaw Ili...!!!
Nanti aku balik Malaysia lagi ko kena bawak aku jalan-jalan lagi dan hangout selalu...
Ok see u again..
Take care...~































3 comments:

Kakkoii said...

semoga berkekalan hendaknya~

Al-Afiq Anak Ayah said...

Kakkoii : yeah...friendship forever.

sukbean said...

yeah!! friendship forever and ever ^^
hehehe.. afiq.. i rily need a day off!!!! dah penat sangat dah nieee~~ huhuhuhuhu... tergolek mati da tgh jalan.. hahaha!! btw, our friendship gonna last forever.. i'll cherish it every single day.. waahh!! ayat tableyh blah.. hehehe..