13 December 2011

Happy Birthday T-Swizzles

Hari ni 13 Disember. Jangan risau sebab tanah melayu merdeka 1957 bulan Ogos. Tak perlu gusar dan gundah gulana sebab tarikh ni tak penting pun. Maksud I 13 Disember ye. Hermmm guess what.? Tetiba suruh nak guess kan. Sepatutnya hari ni tak mau update blog sebab drafts dah banyak tersusun rapi menunggu untuk dipublish je. Cantik je drats tu berbaris macam murid-murid darjah satu berhimpun dekat perhimpunan. Cuma ni yang betul-betul fresh punyer keluar dari ladang tenusu. Tak nak cakap panjang sebab malas nak membebel panjang-panjang dan melonjongkan entri ni. Jadi saya ringkaskan entri ni dengan mengatakan yang saya kini berada di Nashville,Tennese untuk menyambut ulangtahun kelahiran Taylor Swift. Ok tipu. Siapa sini minat Taylor Swift.? Sila angkat ibu jari kaki sambil tangan kat perut dan jari kelingking dimasukkan di dalam lubang hidung. Wah serupa yoga. So HAPPY BIRTHDAY T-SWIZZLES. Nama manja dalam kamar panggil T-Swizzles. Kamar.? Hermmm malas nak erase. Faham-faham je la.



Happy 22nd Birthday cayangggg.!!!

Meroyan sensorang dalam bilik sebab stwes asyik bangun lambat je pagi-pagi. Kenapa eja stress macam stwes ye sebab tu menandakan stress yang tak berapa nak stress. Bersenam sekarang pun malas pagi-pagi. Nak jogging memang tak la sebab tejukkk tejukk tejukk kat luar tu. Meh siapa boleh tolong panaskan badan I.? Ok gatal, miang. Ermmm. Apa lagi eh nak cakap.? Oh Taylor Swift sangat comel and adorable. Rasa nak simpan dalam kocek seluar belah depan ni. Boleh tolong carikan saya seorang untuk dibuat awek dan teman sepermainan. Saya nak main dengan dia. Maksud saya, saya nak main gitar dengan dia. Otak kuning u olls ni. Eh tadi dah janji tak mau tulis panjang kan. Ok la stop.!


 Nota Kaki : I dah jumpa 5 blogger cun dan hangat tu. Entri dalam pembikinan. U olls rasa cukup ke 5.? Ke nak tambah lagi.? Kalau siapa ada suggestion blogger lain  atau u olls rasa cun dan hangat sila la komen kat bawah. Nanti I bawa Nas Ahmad untuk terjah blog korang. Nak tengok hangat ke tak.! Ok babai.!~


14 comments:

Maii Yusre said...

sapa otak kuning? awak ke kami? mereka kan XDDD

Edy Fee said...

haha rajin buat post...sampai bersusun ye draft..mai sikit idea.hehehe


jom singgah my new entry @ http://edyfee.blogspot.com/2011/12/nak-tambah-saiz-ape-caranya.html

laskar pelangi said...

siapakah bloggger HOT tu..cian blogger yang tak HOT macam pelangi..hik3=D

::FAIZ FARISH:: said...

ko conteng guna apa tu? marker?

eszyamin said...

bday kau ker??

Legasi Piston Pecah said...

selamatlah....

ascil.punye.lah said...

woahh tak sabar nak tengok blogger cun!

aku suggest : tiara fazlin.=)

suha said...

hahah.

patutlah stress. birthday TS. tak senang tidur selagi tak dapat wish dekat dia ya? hee :)

kalau free, buat lebih sebab lagi banyak, lagi seronok nak terjah kan. :]

cantekk said...

cheh,,,dia yg bajet org pk camtu kan =D

miss inna said...

yg inna tahu,bufday inna on 13th Decem...^^

Teenager Housemaid said...

saya peminat ts jugak..
tapi, tak pernah pun amik tau pasal bezday diee..ngehehehe..
(nampak sangat malas nak cek biodata die, or just minat lagu die je...)

myrra_yerra said...

sye pn suke terjah2 blog org...ngeee

Muhammad Al-Afiq said...

Maii Yusre : yes mereka.! =D

Edy Fee : eh mana boleh...kena tunggu lerr..

laskar pelangi : nk thu siapa mereka kena tunggu ye..pelangi hot la..sbb duk kat ats awan tu mesti hot kannnn.. =p

::FAIZ FARISH:: : nope..pakai magic pen..

eszyamin : no..besday taylor swift..

Legasi Piston Pecah : thnks a lot.!

Muhammad Al-Afiq said...

ascil.punye.lah : me too tak sabar tunggu respon korang...btw thnks for the suggestion..

suha : haha..tak da la sampai tak tido...oh nak buat ramai tp setakat ni jumpa 5 je..

cantekk : saje melawok.! =p

miss inna : thanks inna... =)

Teenager Housemaid : oh yeke..alaaaa tak pa..it's not big deal pun kan..dia bukan knal kita pn..hahaha..

myrra_yerra : oh yeke..that's good..keep it up.!