17 December 2011

Pelajar Medic Hilang Kini Menjadi Gay

Berderau darah bila I balik sembahyang Jumaat semalam tengok berita pasal ni trending kat twitter. Semua kawan I kat facebook share link tu. Urut dada kejap yang bersaiz 43 cm ni. Ok tak lawak.! Betul la orang kata dunia dah nak akhir zaman. Lelaki memag tak ramai kat dunia ni so sebab tu la kena kahwin 4. Ni bukan kemestian tapi kalau mampu je. Jangan cakap I pulak yang suruh ye. Tapi kalau kahwin sesama jantina tu memang la memalukan. Lagi-lagi bila dapat tahu pasal berita ni. PELAJAR PERUBATAN HILANG DI DUBLIN KINI BERKAHWIN DENGAN LELAKI MAT SALLEH. First time tengok tajuk ni masa kawan I post kat Twitter. So ingatkan pelajar perempuan tengok mat salleh kat Dublin terus kahwin lari kat sana. Jadi tak da la tanjat boboi sangat, tapi rupa-rupanya LELAKI.! Tahu tak pelajar perubatan yang hilang tu sebenarnya LELAKI.! Memalukan kaum lelaki. Dah pupus ke perempuan kat dunia ni sampai ko sangap nak bontot mat salleh tu.? 



Wahai Arif Roslan !

Saya kesian kat mak ayah ko tu..

Saya kesian kat Petronas taja kau mahal-mahal...

Saya kesian kat keluarga kau yang terpaksa tanggung malu dekat orang ramai...

Saya kesian kat adik-beradik kau yang kena cemuh lepas ni...

Saya kesian kat ayah kau tu yang kena bayar balik duit hampir sejuta tu kat petronas...


Kalau cakap banyak pun kau bukannya baca blog aku ni. Jadi kita sama-sama doakan supaya dia ni kembali ke pangkal jalan dan bertemu hidayah. Jangan bertemu Fatimah. Huh sempat melencong lagi tu. Ok serius la dia ni memalukan pelajar perubatan betul. Malu malu malu. Jatuh martabat pelajar-pelajar medic sedunia. Jatuh martabat lelaki melayu. Kalau kau tu Ricky Martin tu lain cerita la kan tapi kau tu melayu. Memalukan bangsa tahu tak. Mak ayah hantar study jauh-jauh lepas tu buat hal pulak. Kesian la kat parents kau tu. Hilang lama pulak tu. Rupa-rupanya gay.! Pelajar pandai dekat sekolah. Tapi otak kau letak kat bontot. Adoiiiii.! Dunia akhir zaman betul.



Megah pakai baju melayu siap tengkolok bagai nak menikah. Kenapa tak pakai gaun pengantin terbelah belakang tu. Agama Islam ada ke kahwin macam ni. Fikir-fikirlah sendiri. Astaghfirullah.



Happy lettew kononnya. Masing-masing muka macam kambing mintak penampar. Kalau hensem tak pa jugak. Abon lagi hensem. Confuse kadang-kadang kalau lelaki gay ni kahwin macam mana. Siapa jadi isteri, siapa jadi suami.? Cakap banyak tak guna jadi kita mampu doa je la supaya Ariff Roslan ni kembali menyebut syahadah, segera bertaubat dan bertemu keluarga tercinta di Malaysia.


Nota Kaki : Blog I ni serabut sikit sekarang sebab tengah dalam proses make over untuk tahun 2012..Ecceceh...!


12 comments:

Athirah Amanda said...

geli killerr okehh . . ahakss

MiSz fiFiEyQa said...

sentap jugak la bila tau pasal citer ni...semoga dia mendapat hidayah & kembali ke pangkal jalan...amin..huhu

Zara Nur said...

masyaAllah..budak medic kee..sia2 betul..bukan ke ape yg dye ade..ade jugak kat laki tu..ni bukan saling melengkapi ni... =,=" hehe

suha said...

nauzubillah.

terkejut bila baca. sedih. dia seorang yang bijak yang mana sepatutnya boleh membezakan perkara elok dan sebaliknya.

semoga dia dibukakan hati untuk berubah ke pangkal jalan. amin.

wasabi onee-san said...

kecoh dh kes bdk nie dlm fb.. pa leh buat dunia aher zaman..

http;//karyakuideaku.blogspot.com

ieqa said...

Nafsu..

Azham Vosovic said...

Dalam nada bergurau:

"Moga-moga Afiq dapat balik M'sia dengan selamat, dan tanpa berita sensai hehehe".

ascil.punye.lah said...

meremang tengkuk baca.=="

cik hijau purple VS nur faie said...

okey , nak muntah tgk gmbr2 'happy wedding ever' tu , wekks , :P

a r i l said...

mmg betol ke dia..bukan apa takut silap org je..

Ms.Siti said...

trkejut gk first time bce kisah die. kesian kt family die. taubatla cepat2. xguna pndai2 pon kalau last mcm ni.

Edy Fee said...

kecoh hbis kes ni...petronas pas ni nak bg pinjaman pon mst lg kuat penapisan