24 December 2011

Make Over

Ok sekarang cerita dia macam ni. Macam tajuk atas la ceritanya. Anda faham make over. Ok ayat kuih telinga keling dah keluar. Tahu tak tinggal beberapa hari sahaja kita nak melabuhkan tirai 2011. Sedih. Sayu. Gembira sebab boleh buka kain 2012. Apa cerita buka-buka kain ni. Doktor anatomy I cakap kalau nak jadi doktor 'u have to deal with many naked bodies' . Nampak tak dah berkeliaran hormon I bila dia cakap naked bodies tu. Bodies ye masyarakat semua bukan body. 

Back to the main topic, I sebenarnya nak buat make over kat blog ni. Rasa macam jemu dan dull je kan. Buka-buka je tengok gambar I. Ok lepas ni nak letak gambar u olls pulak. Amacam.?! Ok tipu. Sila tatap muka I kalau dah masuk blog ni. Ini bukan mainan ataupun paksaan tapi suruhan barangkali. hikhikhik *gelak gedik sambil enjut-enjut bahu*. I nak make up sikit blog ni kasi chanteqqqq u olls. Kelas kau nyah.! Mak suka sangat. Habis la Azwan Ali kalau nampak ni. 

So jangan lupa dan nantikan blog saya yang berwajah baru pada 1 Januari 2012. Terasa macam artis popular pulak sebab suruh peminat dan rakyat jelata menantikan layout terbaru I ni. Mampus kalau Siti Nurhaliza baca ni, habis misai Datuk K dia gentil tak henti henti. Oh kuatnya merapu. I nak u olls teka macam mana agaknya layout blog baru I nanti. Sengaja suruh teka sebab nak lagi misteri dan lagi teruja serta tak sabar. Bagai nak melihat leak video artis hollywood yang terslip sana terslip sini kan. I nak buat sesimple je. Tak nak la letak banyak-banyak widget. Header sekarang tu bukan header sebenar. Sebab tu dia senget sikit. Ok thanks baca nota 3 perenggan ni. Sambung pergi buat kerja balik. Jangan curi tulang. Amboi. Biasaaaaaaaaaaaaa dia.! Babab kang. Babab kat mana tu.? Kat montot la biar bergegar kesemuanya.!


NEW AND EXCITING FEATURES COMING SOON






10 comments:

FaiZaH Fyn said...

wah..okey sabar menanti tarikh itu tiba :)

suha said...

hahaaha.
tak pernah tak gelak kalau baca belog afiq ni. kelakar boleh.

cant wait untuk tengok perubahan belog ni. hahah :]

sharul izam said...

menunggu..haha

bai baizura said...

hahaha..alrite wait & see je lahkn:P

Maii Yusre said...

wahh..penantian satu penyeksaan ni ;DD

Muhammad Al-Afiq said...

FaiZaH Fyn : jgn la ckp mcm tu...biasa2 je...

suha : haha yeke...ok nantkan ye..tp xda la biggest change...buat simple2 je

sharul izam :thnks bro...wait yah

bai baizura : hehe..yup wait n see je la...

Maii Yusre : dun say like that..malu laaa...buat rasa nebes plak..=p

mr.syazwan said...

tunggu sekejap....

(mcm lagu je kan)

LydSunshine said...

Ok.. nk tunggu 1 januari. Afiq kuat merepek. :p

laskar pelangi said...

dupdap dupdap..tak sabar nak tunggu nie..hik3

Juno said...

setiap entri yang ada nama azwan ali, pasti berjaya buat aku gelak.