23 May 2012

Di Sebalik Tadbir Exam

Assalmualaikum semua. Habis je exam semalam terus tengah malam buta or you can call it pagi sebab now it's 2 in the morning and I tengah baring update blog sebab tak tahu nak buat apa. Subjek-subjek exam kali ni tak la payah tapi just kena habiskan 6 buah buku je. Tak banyak pun satu buku tu ada la dalam 100 lebih muka surat. So total up mostly 700 pages la kan. Ye sikit sangat. Exam went well alhamdulilah. Apa yang dipelajari dah terjawab di kertas tu untuk exam esei dan apa yang ditunjukkan kepada doktor pasal tendon jerk cause I dapat soalan tendon jerk masa praktikal exam and I boleh pulak tetiba lupa achilles tendon then pergi tunjuk kat buku lali kaki kawan I WTF.?! Nasib doktor tu sporting. Fuh lega. Apa pun doa dan tawakal je la kan.

Well tak ada apa nak beritahu sebab tak da idea nak tulis apa. This is just random thought of me. Tetiba bangun pagi macam ni sebab nak tunggu subuh. Fajr prayer will be soon at 3.20 a.m. So kalau tidur sekarang memang subuh dinosour la jawabnya. Oh I ada benda nak beritahu ni. Sebab masa exam tadi I nampak sorang minah ni sempoi gila. Badan macam laki tapi ni minah arab la kan. Badan dia macam laki, tough jugak. Maksud tough I tu bukan berketul-ketul tapi maybe rangka dia besar kot. Tahu tak VIRILISM tu apa.? Dia tu macam sejenis kuih koci salut dengan tepung gomak ke.? Eh bukannnnn. Dia sejenis penyakit yang dialami oleh perempuan sebab terlebih merembeskan hormon androgen. Hormon androgen ni terletak kat adrenal cortex. Ciri-ciri penyakit ni pompuan tu ada fizikal appearance macam lelaki la. Maskulin habis la. Takut anjer tau kalau pompuan nampak maskulin gini. Tergugat lelaki kat luar tu. Ok nampak tak blog ni dah berilmiah sekejap. 

I pun dah tak da benda nak tulis. Nanti lagi panjang merepek meraban kat sini. Ni update pun sebab tengok pageviews dah merundum jatuh bagai tragedi 11 September. Getting low low low low ( gaya Flo Rida ). Ok take care people. Till the next post. Bye


Thanks for those yang wish me luck for this exam. Sorry tak dapat reply satu persatu inbox kat fb or e-mail or reply komen dekat blog ni. Habis exam I reply semua insyallah. Stay tuned for the next post. I akan mencuri masa. Don't worry. Bye. ^^



8 comments:

Adylia Qarissa said...

semoga dapat result yang terbaik :)

ascil.punye.lah said...

all the best afiq!

nanti2 update lagi.

bai baizura said...

hope dpt result yg terbaik punyerr:)

eton said...

good luck.. semoga berjaya dlm semua exam... :)

Suha said...

GOODLUCK GOODLUCK !!! heeh :)

Suha said...

GOODLUCK GOODLUCK !!! heeh :)

kura said...

VIRILISM? oh man!

Nurul Ainaa said...

permepuan arab tu macam saya.kbyeeee