27 January 2011

Kerinduan Gersang Diubati...

Uhuk uhuk...amik feel sikit dah lama tak update blog...sori semua peminat pembaca blog ni sebab aku dah lama tak update blog...semuanya gara-gara exam...so salahkan exam...it's not my fault...rindu nak update kat blog ni...banyakkkkkkkkkk giler nak update...so kita start satu persatu ye...jangan gelojoh sangat..slow-slow kayuh...eh tetiba..!!! ok last entri aku ada cakap nak update pasal Taylor Swift lagi kan...I will tell more and more about Taylor Swift until you guys annoy...it just about her official video Back to December had been released last 2 weeks...and again I'm the first one yang tengok dan tahu sendiri dari Taylor Swift sebab dia bagi inbox kat fesbuk suruh tengok dulu ok ke tak sebelum nak bagi orang lain tengok...and then I said "oh that was beautiful honey but  I just don't like the male model in this video"...tak sesuai sebab kulit dia tak tanned macam dalam lirik tu...tapi nak buat macam mana sebab aku jauh nak pergi Nashville untuk gantikan model laki tu...so dia main sebat je model tepi jalan tu jadi pelakon dalam klip video ni...redha je la...by the way the first day when the video released in youtube dah mencecah sampai 1 juta lebih...wow...!!! ok anyway let's enjoy her new video back to december...


Nice right...!!!

Well nak update pasal ni dulu...
I promise to write more in this blog...
Take care peeps...!!



p/s : finally exam dah habis...tadi jawab Histology aku jawab 3 minit je dah siap...soalan 15 dan masa jawab 15 minit jugak....mana tak senangnya sebab soalan semua ada dalam buku MCQ...aku hafal je jawapan MCQ malam tadi..tak baca buku langsung...hehehe...study samart better than study hard rite...

7 comments:

FariehanIbrahim [LBC] said...

haha! title xley blah gler kot. xD

lagu2 taylor swift mmg bes, layannn~

Encik Luncai said...

betul tu..luncai masa belajar just study soklan lepas2 je..skor beb.

jom join.. Pencarian Blog Paling Ringan, Ideal dan Berat 2011

SheNn said...

I love this song actually...:))

marfieyra said...

love this song too :)

safiah sokher said...

Taylor Swift fanned??ME TOO.
do visit my blog :D TQ

Panda said...

i hv put this song to my blog since the song is release. haha, i loveee her. ;)

Al-Afiq Anak Ayah said...

yaaaaa...taylor swift rocksss...~