9 January 2011

Super Cool Karoake...

Ok guess what...?
I've been found something that makes me look cool...eh silap-silap...I mean some cool technology...it's not a refrigerator or an air-cond...but I don't know adakah diri ni dah ketinggalan jauh ke belakang or outdated in english version about the Mini Lyrics...I think it's super cool to karoake sebab software Mini Lyrics ni boleh mengkaroakekan apa-apa saje lagu yang kita nak...you just have to pick any songs u like from your music library or playlist and the lyrics will appear then karoake la ko melalak dalam bilik sorang-sorang...WOW sekali lagi...!!!


So there you see my music list...
I'm versatile so that's why Siti Nurhaliza pun ada melekat kat situ...
But now I'm gonna choose my Taylor Swift_Back to December to karoake...




See it the lyrics...
Now tak payah la nak Google lagi cari lyrics dan download...
OMG sapa la yang buat benda tu...so pathetic..(=__=)"
Eh.! bukan ko pun buat macam tu dulu ke Afiq...!



The lyrics will be floating on your screen lappy...
Sambil update blog tunggu gambar upload pun boleh sempat lagi karoake...



So what do you think...???
Ok please don't think coz I know benda ni dah lama but I'm the only yang baru jumpa...
Hahaha....
Boooooooo...~







3 comments:

ieMa ackLes said...

tahniah la dh jumpe sw 2 walaupun sw 2 dh lame..
huhuuhu.....

Al-Afiq Anak Ayah said...

iema : thnx for the gongratz tp seyes rsa so lame coz bru thu..hwahaha

Winky Wink! said...

aik?? macam mana anta leh dapat tu? senang giler^^