2 January 2011

Me Celebrate New Year 2011 in Egypt...

HELOOOOO people...( it sounds like barney baru jumpa kawan-kawan baru dia plak )...
So this gonna be my first post in 2011...hermmm...exciting sangat sebab tahun baru boleh memulakan sesuatu yang baru dan azam baru...heh azam kau yang tahun lepas dah capai ke..? aku pun tak tahu apa azam tahun lepas tapi yang aku tahu aku ada sepupu nama Azam...kalau dah terlupa tu marilah buat senarai azam tahun baru 2011 ni...kalau aku berazam nak dapatkan kereta sebijik agak-agaknya Md.Nor bagi tak...cuba tanya ayah nak kereta sebijik boleh tak..?? pppppppaaaaaaannnnnngggggggggggggg kena tempeleng sebijik dia bagi...ok yang tu main-main je...

Ok citer dia sebenarnya macam ni...tadi baru je lepas balik sambut new year dekat luar dengan housemate semua...this is my second time sambut new year kat Egypt ni...arab kat sini macam tak tahu je dah tahun 2011...seriously diaorang macam ketinggalan betul pasal benda-benda ni...ke diaorang buat-buat tak tahu...tak meriah la sambutan kat sini..biasa-biasa je...bunga api pun tak de..ingat nak tengok bunga api macam Katy Perry keluarkan bunga api dari dada dia tu....waaaaa....


Me and housemate at Slamlek Restaurant for our new year's eve...
Semua buat muka 2011...oh ada ke muka trend baru 2011...??




It's time to choose the menu...
Kena pilih betul-betul sebab new year's eve mestilah something special kan...
semuanya sedap belaka...the price affordable juga la...



Farid's meal...chinese chicken with brown rice..



Ashraf choose chicken grill slamlek..yummyy...



Me like chicken with lemon sauce...
Is this can make me fat..? definitely yes...I loike it...



Hey budak demok makan banyak pandang sini la orang nak ambil gambar kau...
elelelelele saya maloe lorrrr...



Ok dah pandang pun...
New face of double chin...nampak demok dowh dalam picture ni...adeiiiii...
Ni nak kena wat list azam baru 2011 iaitu tak nak double chin tapi nak badan demok tough..boleh tak macam tu...(-___-)"


Memandangkan malam masih muda dan belum lagi di ambang merdeka tahun baru jadi kami semua decide nak tunggu sampai pukul 12...perut pun masih boleh lagi diisi dan tekak masih lagi berselera jadi semua memenuhkan tong perut untuk tahun 2011 di kedai aiskrim...



Korang semua mesti tak pernah jumpa aiskrim camgini kan...
Mangkuk aiskrim pun boleh makan...sedap woiiii...ada caramel dalam aiskrim dicampur pulak dengan kekacang-kekacang ranggup...perghhhhhhh kalau mak mertua lalu sebelah pun aku tak perasan...



Me and Jimmy Choo waiting for ice cream...
Muka teruja dapat makan banyak malam tu masing-masing...



Sesi memakan mangkuk ais krim...
Masing-masing comot makan benda ni...

A new hope...
A new dream...
A new mission...
A new beginning...
Welcome 2011...



Happy New Year 2011 guys...!!!








 Dear 1/1/1,
Make me a cool beginning by not letting me meet any jerks or assholes.I'm not trying to punch anyone today...
                                                                                                                                                                            ~Sincerely me...















8 comments:

Mohd Azriman said...

sape yg over sgt buat muka kat picture first tuh...
nasib baik muka dia chanteq...
klu x...mmg aku kutok2 dia tuh...
hahah

lavenderlover said...

wah..
sedapnyer mknan2 tu..
kat mn ni?

azrinrahim said...

sedapya ..tpy paling minat nak aiskrim tu..nak rasalah..

Al-Afiq Anak Ayah said...

azriman : entahlah over kan..kwan kwang...

lavendlover : sedap giler...kat Slamlek..

azrinrahim : xkn jmpa nyer kt m'sia..lol

ieMa ackLes said...

waa nampak sedap la makan2 2 sume...
nk icecream....

Cik_Shiqah said...

wahh mcm best je duduk sana. hehehe ;D

princess hanna said...

wah sedapnye mknn 2 sume!

Al-Afiq Anak Ayah said...

iema : ye2 sgt sedap...ice cream tu heaven taste tau...

cik_shiqah : tak la best mcm m'sia..hehe

princess : semuanya sedap belaka...