12 January 2011

Maaf Lama tak Update Blog...

Aku sebenarnya terlalu sibuk...

Sibuk cari ubi keledek dengan kentang goreng...

Asyik-asyik nak buat karipap sardin je...

What the food aku mengarut ni....

Ok sebenarnya lama tak buka blog sebab busy study week untuk exam ni...

Tu je nak cakap...






2 comments:

AfiQ said...

best of luck in exam!!! wat karipap tu pos kat msia sket!! hahaha

Al-Afiq Anak Ayah said...

afiq ; thanks..eh knapa plak mcm tu kena pos..ptutnya org m'sia la pos kat egypt ni..sush nk dpt kripap kat egypt ni...hehe