1 January 2012

Afiq Volaris & 2012

Hi semua. Lama tidak kita ketemu ye. Sudah berapa purnama adinda merindui kakanda semua. U olls sihat.? Selamat tahun baru semua. Oh seperti yang dijanjikan 1 Januari 2012 I nak tukar wajah baru kat blog ni kan. So taraaaaaa !!!! ( dentuman bunga api ). Tak da la major changes tapi just tukar sikit-sikit je. Sekadar nak menjamu mata bagi sparkles-sparkles sikit bila buka blog ni. Oh ye lupa nak beritahu. URL blog ni dah tukar tau.! Ni yang terbaru ---->>> http://afiqvolaris.blogspot.com/ . Siapa yang cari blog afiq anak ayah lagi siap dia. I sebat dia. Bantai kat tempat yang banyak lemak tu. Amboiiiiiiii......biasaaaaaa dia. Haaaaaaa biasaaaaaaa  dia ye cari URL blog lama kita tu. Babab kang.! Nama blog pun dah tukar. AFIQ VOLARIS ye tuan-tuan dan puan-puan. Cari I kat Google AFIQ VOLARIS. Jangan cari Afiq Anak Ayah. Contains semua sama just nak mengada-ngada tukar URL dengan nama blog. Kasi u olls senang sikit google nama blog ni. Ingat apa URL blog I yang baru.??? Ni yang baru... http://afiqvolaris.blogspot.com/ Apa nama blog I yang baru.? APA.?! Siapa cakap Afiq Anak Ayah tu.? Siapa ngaku cepat. Nak babab dia kat montot ni. Nama blog I yang baru AFIQ VOLARIS tau. Jangan silap. Ok tu je nak beritahu. Sila la komen cepat. Happy 2012 semua. Mulakan tahun baru dengan azam baru. Tapi I dah malas nak berazam-azam ni. Jumpa nama orang Azam memang ramai la. Tahun lepas kemain I kata "may 2011 brings happines and lots of love". Tapi nan hado je tau. Mencik.! Love ntah kemana, happiness ntah kemana. So 2012 ni just go with the flow je la ye. Apa pun peningkatan dari segi solat dan pendekatan kita kepada sang pencipta Allah mesti kita berazam untuk tingkatkan dari hari ke hari ok. Thanks for reading this entry.




Nota kaki : Entry ini dibawakan khas secara langsung dari kedai makanan segera KFC. Internet tak da. Ok jap nak maki pak arab ni. Next entry insyallah I update elok-elok sikit. Papai.




6 comments:

FaiZaH Fyn said...

nak cari dekat google afiq anak daddy haha hepi new year! :)

Anis Anisa said...

selamat tahun baru

Nurul Ainaa said...

*sedang google afiq anak daddy* lalala. HPY boy! >,<

ZWAN SABRI said...

apa maksud volaris tuu?


MySuaraBlog: Majalah 3 Pencetus Fenomena

suha said...

selamat tahun baharu 2012, afiq! hee :)

Muhammad Al-Afiq said...

FaiZaH Fyn : jangannn..cari afiq volaris ye... =)

Anis Anisa : happy new year too..

Nurul Ainaa : eh tak mo la mcm tu..cari afiq volaris tau..

ZWAN SABRI : mksudnya sykt kapal terbang kat amerika latin...

suha : selamt tahun baru jugak suha.!