6 March 2012

Simple and Country Look by Taylor Swift

Lama kan tak update blog. Rindu lettew. Ok tak yah cakap banyak. Bulan Mac ni kita watlek je entri permulaan. So nak menjimatkan masa dan idea supaya tak perlu la nak memerah otak duk pikir entri apa nak buat erk.?! Kita kena work smart. Copy banyak-banyak gambar lepas tu tadaaaaaa jadilah satu entri. Senang kan.! Disebabkan entri sebelum-sebelum ni pasal baju lelaki kurang dapat sambutan maka I tahu ramai readers blog ni perempuan. Untuk perempuan-perempuan cantik sekalian tengoklah baju2 cantik Taylor Swift yang comel dan ayu ni. Kalau nak dijadikan ilham pom boley sebab I suka style Taylor ni. Tak seksi sangat dan cun je sentiasa. So ni special untuk korang-korang yang berjantina perempuan. Take a look.......



Comel kan polka dot. Korang pompuan kan minat polka-puaka ni. Comel katanya.





Baru dapat tahu rupanya dia ni jarang pakai jeans bila keluar rumah. Dia suka style girlish yang banyak pakai dress dan mini skirt. 







Simple and cute je.
Sedap je mata meramas memandang.







Gaya trend terkini gadis-gadis bila bergambar kaki mesti nak bersilang. Barangkali nampak ayu katanya.










Gaya sopan artis Hollywood. Artis Malaysia pun tak sesopan camni agaknya kan.








Tak pakai make-up pun still cantik.
Sebab apa nak tahu tak...???
Sebab dia kan COVER GIRL..hehehehe..








Nampak tak keanggunan dia terserlah bila pakai boots.











Taylor Swift memang suka pakai cardigan dengan boots. Cover lengan. Aurat-aurat. Hahaha. Ok tu je nak bagi tengok. Next time I buat entry pasal celebs lain ye. Apa.?! Ada orang request ahkak Zaiton Sameon.?! Biar betik.! Ok nanti I cari. Dun worry. Nak retro ye. Tunguuuuuu....Kahkahkah



This one is my favourite. Ok dah habis.!
Kan senang. Dah update satu entri. 
See u in next entry.




3 comments:

suha said...

dia cantik. pakai apa pun lawa. hee
suka tengok gaya dia yang simple but still attractive.

ISs said...

Ohhh....cantik sungguh awek aq ni...
Like Like....

Are~q!Lah said...

comel sesangat !
follow sini

jom baca http://misspinkblackorwhite.blogspot.com/2012/03/macam-macam-binatang-jahat-skarang-nih.html