26 February 2012

Apa Yang Selalunya Perempuan Tengok Pada Lelaki

Ni cerita benar la. Nak buat survey sebab I tahu ramai readers blog ni pompuan. Semua cun-cun pulak tu. I baru je lepas tengok satu video kat facebook ada member post so appear kat home tu. Jadi nak membuangkan masa so I tengok la. I tak nak bagi dulu kat sini sebab nanti korang tak baca bebelan ni.

So apa sebenarnya yang pompuan suka tengok pada lelaki bila jumpa depan-depan.?

Muka hensem macam PM kita Dato' Najib ke atau..

Tengok body taf-taf macam Tan Sri Muhyidin ke.? Kihkihkih

Ke tengok rambut menawan macam Samy Vellu ka.?

Atau kalau tengok laki tak de perasaan apa-apa.???! Tu sumting wrong la tu....

So kesimpulannya apa yang pompuan selalu tengok pada laki.? Yang jawab tengok hati, tengok jantung semua tu I mohon jom ikut I ke bilik mayat atau bilik operation supaya kita boleh tengok dan belajar bersama mengenali hati dan jantung manusia. Jawapan macam tu tak best la.

Oh lagi satu. Yang jantan-jantan tu nak komen sini kenapa ni.? Apesal tu.  Kihkihkih


 



9 comments:

laskar pelangi said...

tak leh nak tgk video tu, slow sangat line ni haaa..sob3x~

.........cP~ said...

Muka. Muka yang nampak sejuk mata memandang memang idaman perempuan.

Suara bila azan (ni pengalaman). Kawan-kawan (saya tak alert) kat U dulu siap kenal lagi suara setiap bilal. Huhu.

Humor. Kalau yang skema sangat pun tak best.

Duit dan taraf pendidikan dan pekerjaan.

Tempat tinggal.

Banyak sangat, nanti orang lain tak dapat kasi pendapat pulak.

ascil.punye.lah said...

pergi bilik mayat??jom!!aku pon nak belajar hati jntung manusia jugak.bosan jugak kalau hari2 nak kaji tanah je.jom tengok hati manusia pulak.

bai baizura said...

tengok yg handsome.kaya & hormat:)

handsome:tgk dr segi akhlaknya
kaya: tutur kata,budi bahasa
hormat: boleh mnghormati org tua ke muda,& sewaktu dengannya.:)

#takdemandpon:)#

::FAIZ:: said...

melihat kepada hati dan iman lbh baik....

suha said...

hahaha. tetap gelak baca.

sikap, rupa dan status.
perempuan memilih lelaki tak sama dengan bab lelaki memilih perempuan which lelaki lebih detail nak cantik macam mana and so on lah.

perempuan bagi dia kalau sikap lelaki tu menyenangkan, boleh buat dia rasa selesa,dihargai dan terlindung ditambah punya kerja yang baik, so, itulah yang dia pandang.

^^

Tiara Fazlin said...

hahahahah ni awek mat salleh je buat gini ni..i tgk mata dia je..ecewah :p

Juno said...

Haha apa jadah tengok celah kangkangg.

Muhammad Al-Afiq said...

laskar pelangi : bila line laju tgk ye.. =)

cP~ : oh gitu ye...bgusla bila dgr suara azan tu..

ascil.punye.lah : oraittt..bole je..

bai baizura : ohhh x demand kan..ngus2.. =__="

:FAIZ:: : bgus la kalu mcm tu..

suha : oh berbeza erk kalau laki pilih pompuan..huhu

Tiara Fazlin : mata mat salleh kaler2 la tiara..tu pompuan suka..huhu

Juno : haha..i pn xthu apesal diaorg tgk celah kelangkang..