12 April 2012

International Day is Coming : Promo Video

Hye guys. Yes tomorrow I have Cultural Day or International Day on 13th April. Take a look at this video promo. I nebes ni. Nebes habis la. Tangan dah peluh habis ni. Kalau sekarang I pegang tangan Neelofa I rasa dah melurut dah sampai ke kaki. Tetiba je pegang kaki Neelofa kan. Let's hope and pray for the best ye. Take a look and let's enjoice.!




First teaser. Heater air tu memang selalu terjadi camgitu kat kitaorang. Buat cam tak nampak la ye. Epic kot.!






Second promo video. Hover ekau sampai nak dua video kan. This is the best. The best part bila semua sebut makanan Malaysia and I kat depan lappy dah berjurai-jurai menadah air liur ni. Sabor je la. But this one is interesting.

Ok tu je nak kabo buat masa ni. Tengok tau tengok.! I paksa ni.


3 comments:

ascil.punye.lah said...

jap lagi baru tengok video tuh.internet selow kalah sifut.nyampah makk!

bai baizura said...

macam seronok-beronok je video tu.hahaha.tapi..tapi..tak dapat tgk.line berok slow:-s

suha said...

gudluck! hehe, terlambat sikit. anyway, dengar cerita seronok menari zapin ya? :)