26 April 2012

Tunggu Sekejap

Dear readers yang dikasihi dan dibelai manja bak kucing peliharaan raja. Tolong tunggu sekejap boleh.?! Sebab apa.? Sebab I nak bagi kulit pisang kat u olls. Ok tak lawak.! I nak suruh tunggu sekejap sebab blog ni tak lama lagi akan sunyi sepi bagai pungguk rindukan bulan. *bunyi cengkerik*

I dah start exam so tak dak masa nak hupdate. Fasa pertama exam habis 2 Mei. So 3 Mei I update sikit dulu ye. Maka dengan ini marilah kita berjemaah mendoakan semua pelajar-pelajar medic kat Egypt ni success dengan exam masing-masing supaya boleh pulang ke tanah air untuk berjumpa nasi lemak, roti canai, teh tarik, kuih seri muka, laksa, air kelapa, asam pedas ikan pari,,,errr dah meleleh dah ni wei.! Ok stop.! Jadi itu saje short update dari I. Nah abam P.Ramlee nyanyi khas untuk u olls. I beransur dulu ye. Kita jumpa 3 Mei nanti. Tunggu tau...Jangan lari ikut mat bangla.! Bye korang.



Jangan nak kenang-kenang I yang jauh ni. Hikhikhikhik. Ah.! Pasan lebih plak.
*Pangggggggggg lapanploh kali*



4 comments:

zera eira said...

gudluck ya doctor. :) i wait 4 ur next entry. :)

Dalila Diela said...

oo.dah start exam eh?semoga dpt buat yg terbaik !

#bethebestamongthebest

bai baizura said...

ganbatte kundasai !huhu.gudluck ya:)

Suha said...

hahaha.
gudluck for all, do ur best afiq! :)