15 April 2012

Mansoura University Cultural Day 2012

Assalamualaikum semua. This is another teaser from the Cultural Day kelmarin *teaser lagikkkkkk*. It was so fun and memorable night for me. Memang this was the best cultural day ever. My zapin perfomance memang dapat banyak pujian yang positif dari semua kawan-kawan. Pak arab pak arab semua memang enjoy with our zapin perfomance and suprisingly Malaysia MENANG persembahan terbaik malam tu. Superb habis la. Nantikan la entry penuh. Buat masa ni I penat sikit dan busy. Yes I busy lately kira bulu roma kat tangan belah kanan ni. Tangan kiri belum lagi ni. Entah bila agaknya nak update full ni kan. Tak pa penantian anda really worth it sebab I ada banyak gambar dan ada satu video untuk kamu-kamu semua. Nantikan la ye. Ok sambung kira bulu. 212,213,214 mak aihhh banyak bulu roma mengalahkan pak arab.!


Alahaiiii..segaknya anak sapa la ni. Macam pengantin nak pergi menikoh. ~"Oh Umi, saya mahu kahwin, kahwin dengan sapa.? dengan tetttttttttt.!~*censored*..Dalam blog boleh la kau gebang Fiq nyanyi lagu ni. Kalau depan Umi I memang kena pelangkung dengan senduk plastik kedai 2 ringgit tu kat belakang ni hah.!



Haaaaa kau hado name tag gini. Ni bukanlah penari dangdut mahupun penari tiang kalau kena tangkap bayar 25 ringgit tu ye. Ni penari zapin je. Ok tu jela nak cter buat sekarang ni. Teaser I pun dah macam karangan lapanploh perenggan. Ok tunggu next entry. Bye.!



9 comments:

zubect said...

yea! mlaysia mng! :)

lavenderlover said...

wah, afiq pon join zapin ke? x perasan lak but indeed korg punya persembahan mmg AWESOME! 1ST CLASS..hehe..terhibur & mmg menghiburkan..meriah majlis..& dpt la lepas rindu dgn persembhan tarian tradisional Malaysia korg yg best ni..=)

ascil.punye.lah said...

nak pergi menikah ye kau.hamboiii.umiiii afiq gatal nak menikah!!

cepat updateee!=)

eton said...

fuyooo.. zapin tu.. best la menari zapin.. dah lama x nari zapin...

Maii said...

amboiii :D

suha said...

haha.
muda lagi nak menikah tu. hheehe.
anyway, congrats afiq and kawan kawan! Malaysia menang tuu. ^^

Muhammad Al-Afiq said...

zubect: yup m'sia menang..yeayyyy.!!!

lavenderlover : serius la tak prasan..sedy...T___T....Thnks for the compliment... =)

ascil.punye.lah : right on boss..!!! alaaa kahwin sapa tak nak..kihkihkih

eton : waaaa yeke eton mnari zapin gak...best kan..

Maii : ermmm..amboi amboi amboi...

suha : thnks suha for the like kat fb..thnks also for the pujian... =)

::FAIZ:: said...

segak berbaju melayu

eton said...

best giler.. hehehe.. tp syg time menari masa tu x ade pasangan berlawanan jenis.. tu x syok.. hahaha.. gatai tol kan..