19 February 2012

Kita Tak Boleh Couple

Saya dengan ini telah menjalankan kajian yang tak berapa forensik dengan bantuan team sukahatiakula kenapa saya dan si dia  tak boleh couple. Ni la antara sebab-sebabnya......

1- Sebab awak buat air milo pakai 4 sudu, saya guna 2 sudu je.

2- Sebab saya pakai Windows 7, awak pakai MacBook. Perghhhh canggih siot.!

3- Sebab awak suka Anuar Zain, tahu tak Anuar Zain tu kita punya. Eh.!?

4- Sebab saya macam calon imam muda tapi awak tak da ciri-ciri ustazah pilihan pun. Eh ! sekali lagi.

5- Sebab saya pakai Sony Ericcson jew tapi awak pakai BlackBerry. Awak tak mau kalah kan. Nanti kita tak boleh BBM.

6- Sebab saiz pinggang awak tak sampai 24 macam Miranda Kerr.

7- Sebab awak tak pandai camwhore depan camera macam saya, awak hanyalah whore je. Haaaaa.???!

8- Sebab muka awak kurang ayu macam Taylor Swift. Muka awak lebih cenderung kepada Oprah Winfrey.

9- Sebab awak cakap awak lesbian. WTF.?! (tanjat boboi)

10- Sebab awak tak samakan saya dengan Chris Evans. Sentappppp.!!!

11- Sebab awak suka tengok movie-movie 18 tahun ke atas je. Saya suka yang 18 tahun ke bawah.

12- Sebab awak cakap kulit saya tak cukup tanned macam Taylor Lautner. *bergegas ke pantai untuk berjemur*

13- Sebab mak awak lagi cun dan hot dari awak. Saya takut terkahwin dengan mak awak. Erk.!

14- Sebab awak kata lepas kahwin nak honeymoon kat Universal Studio Singapore. Tak menarik langsung.!

15- Sebab awak suka lelaki yang 5 kaki 10 inci. Saya ada dua kaki je. Laaaa awak minat alien rupanya. Kenapa tak bagitau awal-awal.

16-Sebab ayah awak kuat PAS, ayah saya orang kuat UMNO

17- Sebab awak cakap muka saya macam Lee Dong Wook. Saya nak macam Rain la.

18- Sebab awak tak baca blog ni that's why saya kutuk-kutuk awak suka hati mak bapak saya



Jangan setuju dan terpedaya dengan point-point di atas. Rekaan je. Tapi apa yang penting kerjasama. Tetiba je.! Ok bai



17 comments:

shazleenhairuddins said...

hahahaha. terbaik :p

meLLy! said...

hahahah rasa nak lempang je reason reason dia tu. eh btw, saya sony ericsson user. ehem. ehem. wahaha tetiberr. btw, quote yang last tu best.

no love until akad.

ieyla_667 said...

milo guna 2sudu? kita guna 4sudu tau.. memang takboleh jadi couple, sebab awak takpandai buat air milo, haha!

btw, nice entri..
salam kenal! ^^V

bai baizura said...

boleh diguna pakai jugak reason2 kat atas 2.HAHA:))meme terbaikk\:D/

suha said...

hahahah.

kreatif, haha especially the last words tu. tiada cinta sebelum akad. ok bai! heehe :)

Eein Azryn said...

Sebab mak awak lagi cun dan hot dari awak.

dahsyat2. hahaha. XD

aimi said...

sape yang x layak 2?? harap2 dye bace ahahahahah =)

Cik Atien said...

perghh.. terbaiklah. Haha

Muhammad Al-Afiq said...

shazleenhairuddins : good2..haha.. =)

meLLy! : eh yeke guna sony gak..waaa boleh geng la mcm ni...

ieyla_667 : nti bnyk2 letak milo kencing manis la..huhu..

bai baizura : boleh sajooo...silakan..

suha : yup bgus quote tu kn..hehe

hana said...

pasal politik pun leh jd sebab juga...
hihihi

Ez-1 said...

wah, lawak! haha~ nice2~

Paradise Gal said...

nak tambah, ni perempuan cakap kat laki, sbb perut awk boroi walaopon belom kawen. ekeke... :P

cikuwada said...

euwwwwww. poyo nye ko afiq :P

ascil.punye.lah said...

haha point tak bole bla.

Juno said...

LOL nombor lapan.

Muhammad Al-Afiq said...

hana : yela nti nk borak dgn ayah mertua caner kalau x serasi tu.? hehe

Ez-1 : haha..thnks bro.!

Paradise Gal : eh.! perut boroi comey apa..kihkihkih..

cikuwada : saje je sesuka..hahaha

ascil.punye.lah : saje je la ascil..huhu..

Juno : sentap oprah jap..hahaha

LyaNa HamzaH said...

funny la doctor in the making ni....ok i start follow bace blog u..take a good care