2 February 2012

Fenomena Musim Sejuk - Siri 1

Ye inilah fenomena yang tak dapat dielakkan oleh sesiapapun even John Cena pun tak mampu dapat halang kami untuk berbuat sedemikian rupa apabile musim sejuk melanda....

Waktu pagi ketika di kelas....
Lagu super bass nicki minaj berkumandang di perut...dondang sayang lepas tu plak masuk 



 3 jam kemudian.....



selongkar peti ais cari makanan....oh itu peti sejuk tau bukan almari baju...peti ais rumah kitew 2 pintu jenama Toshiba...kbai.!


3 jam setengah kemudian....


buat-buat study jap....haishhhh lapar benor.!


4 jam empatplohlima minit kemudian....

yeayy masak kari kurma..ok tipu...goreng telor makan ngan nasi pas tu buh kicap jewww....


itulah fenomena yang terbaru setakat ini....ajaib kan...dan ia tidak terhenti di situ sahaja...ia akan berterusan setiap 2 jam atau 3 jam....makan..makan..makan dan makan lagi...ini fakta bukan auta.!

OMG.!!!!
ADAKAH SAYA DARI MACAM NI...



ko bajet macam Colton Haynes je kan...ke Colton Haynes bajet macam I...acaner nih.?
 or am I will turn to this..???
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-


Howahhhhh...!!! 
Boleh kena attack virus 'tanjat maimon'...ye 'tanjat boboi' sudah tiada lagi ye buat masa sekarang...orang beralih kepada maimon plak...
Ini keajaiban....I don't blame the calories in the food but I blame the weather...
Nantikan siri 2 pula lepas ni...
Ok bye.!~





p/s : ahhhhh kagumnya dengan diri sendiri sebab boleh lukis orang lidi...eh.! macam pantun dua kerat plak kan...*clap..clap...clap*





10 comments:

amir aizat said...

haha pandai lukis org lidi kan, haha

LynnDamya said...

sgt seram..bila musim sejuk kita akn bertukar mnjad monster yg xkenyang2 (-_-') hehehe

miss inna said...

sungguh lidi org tersebut..hehe!
biasalah tu bila musim sejuk, nafsu makan makin menjadi-jadi...

laskar pelangi said...

wewittt!
percubaan melukiss tu:D

mula2 comfius gak apa yg afiq lukis tu.last2 baru dapat ilham yg tu org lidi..kih3..

=D
mmg la bila dah sejuk2.perot asyik rasa lapar je kan..ngew ngew ngew!

hana said...

hahaa...
makan makan dan makan...
=D

suha said...

hahahahahah, tak boleh nak stop gelak dah ni..

yang pasti dua dua bukan gambar sebenar.hihi.

cuaca sejuk memang buat rasa lapar. takpe, lepas ni afiq boleh kawal balik ^_^

bai baizura said...

hahaha..ingatkan knape dgn musim sejuk..cume perot buat konsert je=))

#btwlukisanitunampakkreatif:)#

Muhammad Al-Afiq said...

amir aizat : cubaan pertama..org lidi la dulu kan..hehehe

LynnDamya : btul..scawy tau winter ni..boleh gain weight..

miss inna : haha...tu je yg reti lukis setakat ni..huhu

laskar pelangi :pelik kan lukisan tu..segaris je..haha..

hana : yes absolutely...

suha : mintak2 la lps ni boleh kawal kan...hopefully..

syabab said...

kalo cmtu bro kene letak pemanas api dlm umh... atopun lari marathon..hopefully kurang ckit ase panas... hehe leh uh kawal makan... jz need disiplin...hehe salam ziarah syabab 1st time kt wall ni..hehe

Nurul Iman Rosman said...

hahaha,
makan je lah koje nye ye.

iman ni kadang2 tau dah dalam peti ais takde pape, tapi tetap dok bukak tutup, bukak tutup jugak. hehe ;)