22 February 2012

Wordless Wednesday - Awang Yang Malas Nak Mandi Waktu Winter


Suatu hari tersebutlah kisah...
Nama diberi ialah Awang...
Awang yang terkenal sebab pemalas nak mandi terutama waktu winter...
Sebab tejukkkk~~ tejukkkk..~~ (gaya comel Awang berkata-kata)...



Haaaaaa shower speed trap...
Mana mau lari...???
Cepat tangkap Awang dan bawak dia ke tempat mandian...
Gedguk gedeguk ..!!! (bunyi kereta kuda menangkap Awang)

-
-
-
-
-
-
-



Maka Awang pun bersyair di dalam bilika air tu...
Apalah nasib diriku yang malang, oh tuhannnnnn...dipaksa mandi dalam besen pink...isk..iskk.. T__T




Hiashhh bebannya diri ini *sambil meletakkan towel diatas kepalanya*
Itulah kisah si Awang yang pemalas nak mandi...
-The end-

Eh.! Ni la yang dinamakan few words of wednesday...
Tak sah kalau tak menaip sebaris dua ye dak.! Kihkihkih...






8 comments:

Mardhiyyah Ridzuan said...

Comel!!! Sendiri nye ke???

suha said...

awang comel!. haahah.

mandi tu bagi awang satu penyeksaan. hahaahah. ^^

ascil.punye.lah said...

awang tu bukan kucing tu tapi hang kan??eleh3, baik ngaku cepat.

nursayidatina said...

err , how can it be so cuteeeeeee ! Masya'Allah , cute sgt !

bai baizura said...

comel mata awang:) malas mandi macam kamu la kotnya..haha=))

btw,nama lembu jiran pon Awang jugak:))

Juno said...

Apa pasal Awang comel tahap tak masuk akal?
Bagi kat aku.

Muhammad Al-Afiq said...

Mardhiyyah Ridzuan : eh bukan la..ada kwn bg link dia td..hehe

suha : tu la muka dia redha je..

ascil.punye.lah : eh mna thu..waaa pndi2...ngheeee

nursayidatina : tu la cute sgt...mcm patung..hehe

bai baizura : mata dia mcm anak patung kan..haha

Juno : aku pn xthu la...cute sgt nih.!

Tiara Fazlin said...

hot shower kat sini selalu la tukar jd sejuk tetiba time winter..menci betol