16 September 2011

Cha-Cha HTC VS Blackberry

Hi semua .Dengar title post macam nak gaduh je kan dua benda tu .Tahu tak Cha-Cha HTC tu apa.? bukan bubur cha-cha atau tarian ye .Ni sejenis alat telekomunikasi yang baru .Canggih sikit dari Blackberry .Sebab dia touchscreen dan yang best features sebab ada button Facebook kat keypad dia .See untung Mark Zuckerberg kerana facebook company digunakan secara meluas .Kalau korang yang suka sangat update status kat facebook tu boleh la beli cha-cha ni .Just tekan button facebook kat keypad dia dan meroyan la korang update bebanyak kat facebook sampai jemu ye .Sapa yang tak boleh nak hidup tanpa social network si Mark ni I sarankan u olls beli si cha-cha ni .Bukan blackberry tak bagus tapi cha-cha ni lagi advance sikit la .Biasa la ada pro and cons setiap benda kan .Tahu tak berapa hengget HTC ni.





Simple and easy right .Dengan manteranya Like It Push It kalian boleh menang HTC Cha-Cha secara percuma tanpa bayar apa-apa dan tak perlu kata apa-apa hanya senyum saje .Betul tak Ultimate .Bukan kalau suka gi tolak orang sebelah tu .Nanti tak memasal kena penampor sebijik balik rumah.

Dengan kempenya Nasi Lemak VS Roti Canai eh,! mesti la I nak dua-dua kot,so korang boleh menang HTC secara percuma .Grab this chance and who knows u might be lucky right.

SO CLICK HERE TO GET FREE HTC CHA-CHA NOW...!!!




8 comments:

Miss Rin said...

Tak kisah lah canggih cemane pon . Kalau nak online, lappy gak terbaik ! Kehkehkeh . ;D

suha said...

extraordinary. :)

Saiazuan said...

dua2 tak mampu nak bli

Dhiya Fariza said...

blackberry best lah budak :D

Rtp Farra Arisha said...

BB is great ;)
byk function and be liked by everybody :))

Eyra. said...

Kalau ade luck, boleh lah menag HTC Cha-cha sambil menari cha-cha :D

Tasha said...

mcm menarik je kan...huhu

tp x bpe reti touch2 ni..hehe

Aimifiqa said...

hihi. kalau canggih mne pun. kalau user dia useless. mmg tak kan tahan la. hihi