28 September 2011

Wordless Wednesday - Only In Egypt






Ingat Italy je ada menara condong. Yeah this building is in Egypt..!!!
Diaorang memang pantang je ada tanah kosong akan buat bangunan. Tanah memang wakaf je memanjang.


Ok again tak ikut format. Ni wordless la tau tak wordless.!

(=___=)"




13 comments:

eddy syrol said...

errr...xjatuh ka

Salwani Zolkpli said...

teluk intan pun ade menara condong :p
tapi macam bahaya je 2..

nurdani said...

rasa macam tak selamat je.huhu

Adylia Qarissa said...

confirm dkna tak jejak kaki kat bangunan tu :D

jieha nasir said...

bila komen automatik jd doktor kan.?? haha :))


err, mcm tak kukuhh jek kalau tgokk tapak dia..

fiq. said...

wow,,,,rasa tak yakin nak masuk, hahaha

syirah rasid said...

wouhh scaryy

lavenderlover said...

wow..bahagian mn ni? dasyat2..

..Bai.. said...

wordless sgt:p

Muhammad Al-Afiq said...

eddy syrol : nampak teguh je..tak la tu kot..

Salwani Zolkpli : yup i know m'sia ada satu mcm ni kan...mereka yg dalam bngunan tu bahagia je duduk...ok kot...hehe

nurdani : agak la..entah camne diaorang boleh survive..

Adylia Qarissa : sama la kita..haha

jieha nasir : yup atomatik.! so slalu2 la komen...

fiq. : bahaya bngunan camni..xyah msuk la kn...huhu

syirah rasid : scawy giler kn...

lavenderlover : rsa mcm kat cairo je..

..Bai.. : speechless sgt...

Aimifiqa said...

erk! condong. bangunnan condong di Egypt

Aiman Ariffin said...

im not a doctor but i still speak haha ok out of topic, haha omgosh! sumpah scary kalau duduk kat apartment tu D:

NuR 'aQiLaH said...

dah nampak ciri kepapaan :p