16 November 2011

Gempar.!

Tajuk entri sangat kontroversi. Ok kali ni memang short entri habis la. Hai masyarakat rakyat jelata, I nak minta pertolongan kalian semua. Blizzzzzz ( gaya pak arab punyer english ). Ada nampak tak dragon ball I yang nombor tujuh.?! Heh sempat bergurau senda pulak. Ok I serius sekarang sebab kejap lagi I nak pergi kelas.

ADA SESIAPA TAHU MANA NAK CARI KUCING JENIS MACAM NI.? 





Ye kucing jenis telinga berlipat ni yang sangat comel dan muka innocent stock kena tempeleng je ni. Ni jenis scottish fold cats. Ada sesiapa tahu tak mana nak cari jenis macam ni kat Malaysia.?! Kalau tahu sila tinggalkan komen kat bawah ni. I sertakan 2 keping gambar sebab sengaja. Tapi jangan risau I bukan nak buat stock tempeleng. Kalau ada ternampak kedai mana jual sila beritahu I ye. Oh ye kalau terjumpa atau ternampak jiran punyer sila curi simpan untuk I. Masyarakat sila sebarkan. Ok terima kasih. Bye.
*dah macam buat iklan budak hilang plak*


12 comments:

bai baizura said...

hahaha...wt mmg wt gempk jek ingt ape lah..rupenye nk cr kucing jek..=)) nt la tgk kt umh jirn2 ade ke x..if ade org tlg curikn yek:P

EZAN IDMA said...

omg somel

Emilia Emira said...

nak bela kucing ke?

macam doraemon telinga kecik..hahaha comel!

;)

shafika mazlan said...

ade ke kucing macam nie kat malaysia ? kalau ade pown 1 dalam 1000 kowt ? hehehehe saya ada kucing jugaa , tapi telinga capang ! bukan telinga terlipat ? macam mana yaa ? x na kew kucing telinga capang ? hahaha ! :D tapi kalau saya dapat jumpa kucing jenis yang bro mintak , apa yang bro na buat ? experiment kew ? =,=

LydSunshine said...

Hahaha.. blizzz tu kelakar. Scottish fold pun akak minat. Comel tersangatttt...

::FAIZ FARISH:: said...

cute cat

syirah rasid said...

comel tanpe ragu2. T__T

agaknye keturunan doremon tak?

laskar pelangi said...

serius comel kan stok meow camni. leh buat bantal peluk time tidur =D

Muhammad Al-Afiq said...

bai baizura : thanks..selmat memburu..kalau kena tngkp ngan jiran i tak b'tanggungjawab la ye..

EZAN IDMA : yeahhh comeyyy..

Emilia Emira : yup nk bela kucing..tp xnk yg bulu lebat..hehe

shafika mazlan : hahaha lawak la..telinga capang.? comey tak.? nak buat belaan la bukn eksperimen..haha

LydSunshine : yup..arab mmh mcm tu..diaorang tak reti sebut huruf "P"...

::FAIZ FARISH:: : yup comel cat...ada tahu tak kat mana2.?

syirah rasid : i rasa la keturunan doraemon..hahaha

laskar pelangi : tahu tal pe...boleh peluk2..haha

Aflina Affandi said...

hari tu ada tengok kucing jenis ni kat pet center ,tapi a bit mahal la.2k+ i guess :)

Dunia Realiti a.k.a Elih said...

Comelnya kucing ni...nak jugak haha

Miss Purple Ungu said...

comelnya kucen scottish fold tu :)