3 January 2012

Blog Hancur.! Tolong Saya....

Hello rakat jelata sekalian dan pembaca setia. Ye kamu la yang tengah baca ni. HTML template saya dah rosak. Tengok la blog ni dah jadi hitam, terbakar. Semua dah musnah. Macam mana nak betulkan pun saya tak tahu. Ada sesiapa pandai fix kan HTML.? Suggestion maybe.?! Tangan ni gatal pergi tekan apa ntah lepas tu lupa nk backup template lama so macam ni la jadi rupanya. Penat I godek-godek tapi still error semuanya. Bila nak tambah widget dia tendang, tak bagi tambah widget kat sebelah sidebar ni. Nanti kalau tambah widget lain macam popular pots atau search bar tepi sidebar ni semuanya akan hilang. Buntu saya ni. Buntu tak tidur malam memikirkan permasalahan ni. Penat 2 minggu I siapkan header dengan sidebar tepi blog semua I buat sendiri tapi malangnya kalian tak dapat melihat hasil tangan gatal ni. Sorry. Maaf kerana blog ni cemburu, dengki. Jadi apa I patut buat.? Nak download template baru pun tak boleh. Kalau sesiapa yang pandai baiki blog atau kawan-kawan atau jiran sebelah rumah pakar dalam bidang blogging ni sila tampil ke hadapan. Jangan menyorok atau bersembunyi dibelakang tu. Meh sini tolong saya. Nak buat blog baru memang tak la kan. Entri lelama ni macam mana kan. So apa solutions yang kalian ada sekarang ni.? Cer citer sikit. Inilah masanya anda bersuara. Ok saya tahu pelajar IPT di Malaysia tengah sibuk exam kan. So good luck la kepada semua. Ok berbalik pada cerita I ni. Apa yang harus saya lakukan. Patut ke menyanyi off tune.? Patut ke.? Saya patut buat blog ni simple-simple je. Tak usah nak edit HTML bagai. Ermmmm menyesal pun dah tak guna. So sekali lagi saya perlukan pertolongan kalian. Pleaseeeeeeeee......! Ok sekian terima kasih.


bayangkan la I kengkonon tengah mintak tolong ni sambil buat muka comel.!
plizzzzzzzzzz...!!!



4 comments:

reenapple said...

macam kosong je.. tak tahu.. dah lama tk jenguk blog nie... maaf.. aku pun tak dat nak tolonhg... huhu

hanya boleh tolong berdoakan ia kembali okey je.. =)

Ms.Siti said...

hahaa, patutla hitam jek.. xpela oke ape.

thisisaina said...

pakai je google punya templates . senang . confirm xda tendang2 punya

syirah rasid said...

kasihaninyee