7 January 2012

Random updates : Kisah Zakar, Si Blogger Cantik dan Saya Orang Yang Gembira.

Lately I memang suka letak tajuk panjang-panjang kat entri. Memupuk semangat membaca di kalangan rakan sebaya mungkin.?! Ok I pun tak banyak masa nak hadap laptop ni lelama sebab lappy ni dah maju sikit. Laptop ni kalau I hadap dia lelama dia malu, so terus dia padam. Jadi ni menandakan suruh I beli laptop baru. Yes I know ayah I baca blog ni. Saje bagi hint sikit kan. Hehehe *gelak sambil tutup telinga* 

Tajuk tu memang kontroversi. Ni bukan blog lucah ye. I dah letak shoutbox baru kat tepi sidebar ni. So gunakan la dengan sebetulnya. Kenapa shoutbox dulu tak boleh guna erk.? Mungkin benda free tak tahan lama kot. Hari tu I ternampak entah pihak iklan mana letak link "MASALAH ZAKAR KECIK.? ATASINYA DI SINI". Teranjat boboi.! Mak aihhhhhhh. Macam dia tahu je kita punya besar ke kecik. Sentap tau.! Execuse me, age doesn't matter but size is matter. I tak suka la iklan-iklan macam tu. Abang power la, kembalikan nikmat malam pertama la apa la semua tu memang tak suka. Terjejas imej I okeh.! 


Please use my shotbox wisely ye kawan-kawan.!


Ok lupakan cerita zakar semua ni. Mari kembali ke dunia suci. Hari tu bila I post entry pasal pelajar cemerlang Amalina dan Siti Fatimah tu, alhamdulilah la dapat respons yang baik dari semua kalangan readers yang membacanya. Terima kasih semua. I really appreciate each one of u. Jadi I hanya menyampaikan apa yang patut disampaikan kepada masyarakat sekalian. Harap kita sama-sama ambil pengajaran dan iktibar. Tapi kan apa yang I teruja sebabnya si blogger popular yang cantik Yuyu Zulaikha suka  kat entri I tu. I macam pernah dengar nama Yuyu Zulaikha tu tapi tak tahu pula dia blogger popular. Ermmm I know some of u mesti cakap "huk eloh kecoh je lebih..bla..bla..bla..". But I just nak share je keterujaan ni. Lagipun dah tak da modal nak hupdate apa. Hihihihi *giggling for no reason*




Ok tak nak cerita lelebih nanti ada plak yang marah, meluat. Ermmm I lagi beberapa minggu akan exam mid term. Insyallah doakan yang terbaik. Satu lagi I nak cakap dan mohon maaf la ye kalau sesiapa yang tinggal link tapi I lupa nak jejak kembali sebab tak sempat. I jarang membuka blog ni. Bila dah siap entri I akan auto publish je. Senang kan. Lagi satu, sorry kepada pihak-pihak yang mungkin tak suka I guna keyword atau perkataan dia dalam blog ni. Copycat katanya. Maaf la ye guna perkataan awak tu. Tapi bagi saya perkataan tu universal. Yes maybe you the only person in this world boleh guna perkataan tu cuz u create it by your own right.?! Tak pa I tak guna lagi perkataan-perkataan u tu. Hopefully biarlah kita ni berblogging secara aman tanpa ada permusuhan dan iri hati. Lepas ni I kena letak kamus kat sebelah la untuk cari perkataan I sendiri dan nobody can use my words. Hahahaha. Oh I bukan moron macam tu ye. Satu perkataan je nak share dengan orang ka luar sana tak jadi masalah. Lagipun bukan I create perkataan tu. Semua boleh guna rite.! And yes kalau tak suka just inbox kita boleh settle kat tepi simpang corner tu. Ok tipu.  I lagi suka orang cakap direct kat I rather than perli-perli coz that looks coward and pathethic. To all readers apa pun just enjoy ur healthy life ok. Semoga kalain dirahmati Allah hari ini. See u next entry. Bye.!



I'm a happy normal person.


Oh hari ni Egypt cuti sebab sambut Krismas. FYI kat sini tarikh sambutan perayaan dia lain dari yang lain. Bagi penganut Kristian kat sini mereka sambut krismas setiap tahun pada 7hb Januari. I lupa kenapa sebab dia tapi ada la doktor I beritahu hari tu. Valentine's day pun diaorang sambut bulan Mei atau Mac kalau tak silap. Ermmm so hari ni I cuti. Yeayyyy.!




11 comments:

Emmet said...

wah, entry yang menarik, blog ni pun lawa, keep up the good work! :D

ascil.punye.lah said...

kitorang pun cuti.pasal hari nih sabtu.=)

laskar pelangi said...

ngewww ngewwww! ingatkannn ape la afiq merepek dengan tajuk entry cam gitu.hik3 ^___^

alahai tempek muka.control ayu lagi..auwwww auwww~~

Spongebob Tercekik said...

untunglah.. yuyu zulaikha comment.. haha

Muhammad Al-Afiq said...

Emmet : yes thank u for ur support.

ascil.punye.lah : ohhh jelesnya..sini dapat cuti sehari je...huhu

laskar pelangi : bagi menarik sikit tajuk kali ni..hahaha..

Spongebob Tercekik : saya rasa lagi sangat beruntung sebab awak komen entri ni...terima kasih... ^__^

The Super Duper said...

sama lah. shoutbox dah tak boleh pakai. tapi lagi better bila takda. kalau ada, asyik nak buat iklan je. huhu

dill said...

selamat belajar!

dill.

cik mun said...

hehehe..slamat bercuti ye..

Muhammad Al-Afiq said...

The Super Duper : maybe benda lama kot and free mmg mcm tu..hehe

dill : thnks dill

cik mun : yup thnks.! =)

Firdaus® said...

hahaha masalah zakar tu paling tak boleh blah..huuu.. just follow ur blog..do follow me back doctor =)

suha said...

gudluck,gudluck anddd gudluck, afiq! hehee ^_^