27 January 2012

Short Update

I baru lepas habis exam. Cuti winter break dah bermula. 2 weeks. Banyak yang perlu diperbaiki. I just discover hobi baru I. Nanti kita cerita ye kalau ada masa. So far so good dekat sini dan sejuk seperti biasa. Tapi masih tak da salji. Bagai menunggu ayam jantan bertelor. Lama juga tidak mengupdate blog sebab busy. Eh.! Yeke. Ok tipu. Just finish watching Teen Wof series. Just recovered from sakit belakang. Tidur next time kena proper ye kawan-kawan. Jangan buat aksi-aksi singa lapar atas tilam. I punya mouse/tetikus dah rosak which I tak boleh scroll down and kena guna keyboard lappy...baru tahu betapa pentingnya tikus ni...and keyboard lappy punya huruf 'Y' dah rosak. Imagine how much I struggle to tekan-tekan huruf 'Y' kat keyboard ni like kucing sondol-sondol pintu sebab tak dapat mengawan dan jugak macam tekan loceng rumah orang kaya masa hari raya sebab nak duit raya lebih tapi malangnya orang kaya tu tak buka pintu then main tekan-tekan loceng sampai orang kaya tu rasa annoys dengan kita. Fuhhhh panjang I describe. Oh I just lost my only grandmother yang bila jumpa cucu-cucu dia mesti peluk cium tak lekang. Now I miss the kisses and the warmth hug from her. Someone who never late to perform her pray. On time nenek I solat. The only grandmother left in this world had gone. I miss u nenek. Al-fatihah..... 





5 comments:

miss inna said...

klo salji turun kat mesir tu, petanda hari kiamat dah hampir...

anyway, al-Fatihah utk arwah nenek awak..

ZWAN SABRI said...

Aiseyh, kucing mengawan semua abes keluar.. HAHA.. btw, alfatihah..

Miss Masjue said...

takziah untuk afiq dan keluarga..

suha said...

al-fatihah untuk arwah..

banyak dugaan pada lappy tu ya. sabar banyak ya :)

laskar pelangi said...

takziah untuk afiq dan keluarga.semoga arwah ditempatkan di kalangan golongan yg beriman.amin ..


woh!mmg la kan.bila sesuatu benda tu dah rosak or tak berfungsi.baru kita rasa kehilangan dia.cepat2 lewww beli mouse baru..hihi =)