7 January 2012

Don't Move.I'm Still Here.!!!

*Sticky post*
Sekarang internet dah ada cuma lamabat macam siput nak keluarkan tahi je sebab siput tu sembelit. Tapi yang paling penting I nak beritahu kat sini ialah bahawasanya blog ni masih lagi guna URL http://al-afiqanakdaddy.blogspot.com/ . I nak tukar URL baru tapi masalahnya orang zaman kuno baru belajar pasal blog ni tak tahu kalau tukar URL semua followers tak dapat nak update blog dia lagi. So I dah tukar balik yang lama. Anda semua jangan risau. Still lagi guna URL lama. Nama blog je baru. Post entry kat bawah ni yang kata tukar afiqvolaris.blogspot tu just ignore je ok. I guna URL lama tau. Sebab saya masih sayangkan pembaca setia dekat blog ni jadi saya tukar ke URL lama. Lepas ni dah tobat tak mo tukar-tukar URL. Namoooo ye tukar-tukar. Stay update with me people. I ni pun berserabut tengok blog ni lepas tu nak selesaikan iklan nuffnang lagi. Susah kalau buta IT ni kan. Main ikut suka dia je nak tukar-tukar. Jadi lepas ni siapa yang dah terbaca pasal entry kat bawah ni atau dah terlink kan URL baru tu sila la tukar balik ke link yang lama ni kalau sayangkan I. *Pannnnnngggggggg* 

Patut la I tengok total page visitors tak da. Rupanya korang tak leh masuk blog ni kan. Ok tak mo sedih-sedih tau. Meh sini meh peluk sikit. *Dangggggggggg* ( bunyi kilat ).
Sorry ye, tapi I tak berniat nak main aucak-aucak atau prank korang apatah lagi main hide and seek. Kita shilap shikit jewwww....

NI URL BLOG NI UNTUK SELAMA-LAMANYA. DON'T CHANGE.!











8 comments:

syafikah said...

happy new year afiq . wah! baru perasan blog nih dh berwajah baru . kihkih . ^__^

Nurul Ainaa said...

ahaha comel je bunyi kilat dia, kay everyday i bukak in belog. bai >.<

FaiZaH Fyn said...

suka URL yang ni lagi..senang nak ingat :)

ascil.punye.lah said...

afiqqq header dah baru ke aku yang salah tengok nih?

::FAIZ FARISH:: said...

happy new year... sory lmbt wish, agak bz skit....

Maii said...

Hahah..happy new year ;D

suha said...

haha, okie dokie. terbaik lah perubahan belog ni. segar mata melihat. ahah :)

luv_niey said...

hye...done following ur blog...hit me back k...=)..happy new year...=)