4 January 2012

Ragam Template Blog

Hi semua. Muka ceria di pagi hari menyimbah cahaya keimanan untuk update hari ni. Saya rasa sangat cool dan gembira sebab dah boleh mengupdate blog seperti biasa dan tidur pun lena tanpa basah di waktu malam. Erk.! As u guys know lately I meroyan sebab blog ada problem. First masalh URL blog. Kejap nak tukar macam tu lepas tu tukar balik kepada asal. Macam pak arab pulak cakap putar belit. Secondly pasal template blog dan make over yang I janjikan hari tu. Well then my HTML dah rosak sebab I pun tak tahu pehal ntah dia nak rosak. I dah try fix as hard as I can. Tapi tak boleh jugak. I dah kenal pasti dia punyer masalah. Problem kat blog ni ialah dia tak boleh letak iklan nuffnang. Sebab bila letak iklan nuffnang kat tepi sidebar ni semua widget lain macam followers, shoutbox, profile tu semua hilang. Pelik tapi inilah kebenarannya. So tak yah letak iklan nuffnang tu. I letak kat header je sekarang ni. Huh apa lagi sila klik. Lagipun letak iklan nuffnang merata-rata kat blog ni pun bukannya nuffnnag nak beri duit kat I. Biarlah I bloggging secara ikhlas ye. Ermmm apa lagi ye. Oh blog ni tak patut macam ni dia punyer rupa sebab I dah design header dan sidebar ni guna adobe photoshop selama 2 minggu just untuk korang semua tapi masalahnya sekarang ni je yang mampu I beri. Jadi back to simple and yang penting cerita I tu sampai di hati anda semua. Suci je kan ayat entri kali ni. Apa yang mampu I letak kat tepi tu ialah shoutbox, so leave your url there and use it wisely, then profile, followers, and bloglists. Tu je basic untuk seorang blogger I rasa right.?! Ok tu je nak update and have a good day everybody. It's still January 2012. Don't mess things up. Keep a healthy life and do take care of yourself. Don't forget to take vitamins and supplement today. Have a good life and may god bless you. See you in next entry. Bai bai.!~


Muka ceria sebab blog kembali pulih. Trust me tangkap gambar sebelah mentol lampu mampu membuatkan kulit anda tampak cerah macam Maya Karin. Yang penting eyebag tetap maintain y' all.


Nota kaki : This is my official URL blog  http://al-afiqanakdaddy.blogspot.com/



3 comments:

ascil.punye.lah said...

wahhh suke lettew blog dah pulih.kena rawat dengan doktor lah kata kan.=)

Miss Zee said...

cerianya muka..tips awak tu memang boleh pakai..heheh

Muhammad Al-Afiq said...

ascil.punye.lah : haha..mana ada la...ni doc tgn gatal pergi delete HTML ada la...huhu

Miss Zee : yup..sila cuba ye...